+302421029777,+302421034618 Αργοναυτών 9, Βόλος dimtiles@otenet.gr
Search Close
hero image
 
 
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | Είδη Υγιεινής - Έπιπλα Μπάνιου - Πλακάκια Δαπέδου Βόλος

"Μετά από πολυετή παρουσία στον τεχνικό κλάδο άνθρωποι με γνώση και εμπειρία ιδρύουν την εταιρεία μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Από το 1976 στην καρδιά τη πόλης, στην παραλία του Βόλου ο εκθεσιακός μας χώρος είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν να σας καθοδηγήσουν στις επιθυμίες σας."
 
Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε προτάσεις από τους πιο γνωστούς οίκους με τα καλύτερα υλικά. Στους αποθηκευτικούς μας χώρους χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα πλακιδίων είναι ετοιμοπαράδοτα. Μεγάλη γκάμα εξοπλισμού μπάνιο αποτελούμενο από είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, αξεσουάρ των καλύτερων εργοστασίων διατίθενται με γρήγορη παράδοση.

Τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη της εταιρείας μας είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και να προτείνουν λύσεις διακόσμησης και εφαρμογής πριν, αλλά κυρίως μετά την πώληση εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε.

Με τιμές που σέβονται τις δυσκολίες της εποχής και με παράδοση στον χώρο σας. 

Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε.
Σας περιμένουμε!
 

Γιατί πρέπει να μας εμπιστευθείτε; 

Η εταιρεία Δημητρίου πιστεύοντας ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, έρχεται να σας δώσει την ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην αγορά των ειδών υγιεινής και πλακιδίων δαπέδου.
 
Στις προκλήσεις των καιρών σε μία αγορά γεμάτη δήθεν «λύσεις», αλλά και παγίδες, οι καταναλωτές της Μαγνησίας έχουν 12 λόγους να εμπιστευθούν την εταιρεία μας.
 
Μακροχρόνια συνεχής παρουσία στον τεχνικό κλάδο των ειδών υγιεινής.
40 χρόνια συνεπούς εμπορίας πλακιδίων δαπέδου και ειδών υγιεινής ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
Προσεκτικά οργανωμένος εκθεσιακός χώρος στο κέντρο του Βόλου με ό,τι καλύτερο έχει η αγορά. 
Τρείς μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι για γρήγορη και άνετη εξυπηρέτηση των πελατών.
22.000 τετραγωνικά μέτρα πλακιδίων σε μόνιμη βάση ετοιμοπαράδοτα απ’ευθείας εισαγωγής, χωρίς μεσάζοντες, κατ’ευθείαν για εσάς.
Πλήρης εξοπλισμός λουτρών από είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, αξεσουάρ των καλύτερων εργοστασίων, όλα πάντα με γρήγορη παράδοση.
Εμπειρία και καταρτισμένα ειδικά στελέχη ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και να προτείνουν λύσεις διακόσμησης και εφαρμογής.
Σεβασμός στις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού και γρήγορο SERVICE.
Πλήρης γνώση του αντικειμένου, παροχή τεχνικής υποστήριξης και προτάσεις λύσεων.
Στήριξη του πελάτη και μετά την ΠΩΛΗΣΗ.
Οι καλύτερες τιμές της αγοράς με απ’ευθείας αντιπροσωπεύσεις κατασκευαστικών οίκων εξωτερικού, εσωτερικού.
Απέναντι στον καταναλωτή, πρόσωπο με πρόσωπο, άνθρωποι οικείοι της εταιρείας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ M. & ΣΙΑ Ο.Ε., που έγιναν συνώνυμο με την σωστή αγορά των ειδών και πλακιδίων δαπέδου.